ΑΕΚ και Άρης μπαίνουν στη διαδικασία των προκριματικών του Conference League στον δεύτερο γύρο και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα κόντρα σε Χάποελ Μπέερ Σεβά και Αράζ Ναχτσιβάν αντίστοιχα με φόντο την πρώτη από τις προκρίσεις που στο τέλος του δρόμου δίνουν εισιτήριο για τη League Phase.
Ο Άρης δοκιμάζεται στο Αζερμπαϊτζάν απέναντι στην Αράζ (19:00) με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα φέρει πιο κοντά την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (31/7).
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να φτάσει ως το τέλος της διαδικασίας και να προκριθεί στη League Phase της διοργάνωσης, αλλά για να το πετύχει χρειάζεται τρεις προκρίσεις, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις με τους Αζέρους.
Σε περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς πάρουν το εισιτήριο τότε στον τρίτο προκριματικό γύρο θα τους περιμένει η νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα σε Ομόνοια και Τορπέντο Κουταΐσι.
Στη League Phase του Conference League θέλει να βρεθεί και η ΑΕΚ, η οποία αρχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις της με τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Χάποελ Μπέερ Σεβά στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:00).
Ο Μάρκο Νίκολιτς που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Ματίας Αλμέιδα μπαίνει με το «καλησπέρα» στα βαθιά με οριακά παιχνίδια, καθώς η «Ένωση» μόνο με τρεις προκρίσεις θα καταφέρει να φτάσει στον όμιλο και δε θα βιώσει ξανά το περσινό πάθημα με τον πρόωρο αποκλεισμό από τη Νόα.
Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πάρουν το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στην ουδέτερη Ουγγαρία (31/7) έχοντας στο βάθος σε περίπτωση πρόκρισης το συναπάντημα στον τρίτο γύρο με μία εκ των Άρη Λεμεσού ή Πούσκας Ακαντέμια.
Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.
Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Conference League.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.