Στοίχημα Κόρνερ: Αγορές και Στρατηγική

κορνερ-στοιχημα

Η άνοδος του online στοιχήματος έχει φέρει τεράστιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο παίζεται πλέον το παιχνίδι. Μάλιστα ο ανταγωνισμός μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών έχει εξελίξει το διαδικτυακό στοίχημα και ο παίκτης μπορεί να βρει πληθώρα επιλογών για κάθε αναμέτρηση, πέρα από τα κλασικά 1-Χ-2, Over/Under ή Goal/Goal και NoGoal. Μια διαδικτυακή… βόλτα σε μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες θα σας αφήσει έκπληκτους με την πλούσια γκάμα που υπάρχει για το κάθε ματς είτε πριν την έναρξη του, είτε κατά τη διάρκεια.

Μια από τις αγορές που μπορεί να βρει ένας παίκτης είναι το στοίχημα στα κόρνερ. Πρόκειται για μια αγορά η οποία έχει κερδίσει την προτίμηση των παικτών και έχει “αναγκάσει” τις στοιχηματικές εταιρίες να προσθέτουν συνεχώς νέες επιλογές. Ειδικά στα παιχνίδια μεγάλων διοργανώσεων ή πρωταθλημάτων οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Αγορές Κόρνερ

Στη συγκεκριμένη κατηγορία μπορεί να βρει κανείς την επιλογή Κόρνερ Over/Under. Το όριο φυσικά αλλάζει ανάλογα με το παιχνίδι, στις περισσότερες περιπτώσεις ωστόσο το όριο είναι τα 9.5 κόρνερ συνολικά. Από κει και πέρα ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει στον αριθμό κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, η για κάθε ομάδα ξεχωριστά στο παιχνίδι. Την ίδια στιγμή υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξει τον αριθμό των κόρνερ σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο του αγώνα ή ακόμη και κόρνερ Μονά/Ζυγά. Τα χάντικαπ αλλά και τα ακριβές σκορ κόρνερ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη συγκεκριμένη κατηγορία. Άλλες επιλογές είναι το ημίχρονο με τα περισσότερα κόρνερ, ποια ομάδα θα έχει περισσότερα κόρνερ στο 1ο ημίχρονο αλλά και το εύρος κόρνερ στα πρότυπα δηλαδή του κλασικού 1-3, 4-6 Goal. Όλες οι παραπάνω είναι μόνο κάποιες από τις αγορές που μπορεί να βρει κάποιος στις στοιχηματικές εταιρίες.

Στρατηγικές στο Στοίχημα Κόρνερ

Όπως είπαμε πρόκειται για μια αγορά η οποία έχει κερδίσει την προτίμηση των παικτών. Ωστόσο, ακόμη και σε αυτή την αγορά ο παίκτης θα πρέπει να γνωρίζει καλά τα δεδομένα του αγώνα και των ομάδων πριν ποντάρει. Θα πρέπει δηλαδή να γνωρίζει αν υπάρχουν απουσίες που μπορούν να επηρεάσουν το στυλ παιχνιδιού των ομάδων, αν το παιχνίδι είναι ντέρμπι, τον αγωνιστικό χώρο, τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν την ώρα του αγώνα και πόσο επιθετικές είναι ομάδες, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες για περισσότερα κόρνερ στο παιχνίδι. Στην περίπτωση που ο παίκτης δεν έχει ολοκληρωμένη εικόνα για την αναμέτρηση, είναι καλύτερο να περιμένει την έναρξη του αγώνα και να ποντάρει ανάλογα με την εξέλιξη της, αφού θα έχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Βρες εδώ το πιο γρήγορο ➡ livescore tennis και ενημερώσου για την εξέλιξη των αγώνων!