Τι είναι το Draw No Bet και πως παίζεται;

draw-no-bet

Το Draw No Bet αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες αγορές πάμε στοίχημα παγκοσμίως, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να κοντράρουν τα φαβορί των αγώνων, παίρνοντας με το μέρος τους όμως και την κάλυψη της ισοπαλίας. Έτσι, όλοι οι παίκτες οφείλουν να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται.

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου κάποιος παίκτης επιλέγει να κοντράρει ένα φαβορί, ωστόσο το παιχνίδι λήγει ισόπαλο. Το αποτέλεσμα; Η έμπνευση του παίκτη έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο ο ίδιος έχει οδηγηθεί… στον κουβά. Το σωστό ποντάρισμα σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν να μοιράσει το ποντάρισμά του (ανάλογα με τις αποδόσεις φυσικά) ανάμεσα σε άσσο και ισοπαλία σε περίπτωση που το φαβορί έπαιζε εκτός έδρας.

Αντί αυτού, οι πλατφόρμες προσφέρουν το 1DNΒ, με την ανάλογη απόδοση φυσικά, ώστε να διευκολύνει τους παίκτες, γλιτώνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο και πολλές πράξεις.

Αντί να παίξετε λοιπόν τα δύο στοιχήματα ξεχωριστά (14 ευρώ στον Άσσο με 5.00 απόδοση και 6 ευρώ στο Χ με 3.30), ο Bookmaker σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε το συγκεκριμένο στοίχημα με καθορισμένη απόδοση, στην προκειμένη περίπτωση 3.50 το Άσσο Draw No Bet (1 DNB). Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα μιας και 14×5=70=20×3.50.