Στοίχημα Virtual Sports: Ήρθαν για να μείνουν

Η εικονική πραγματικότητα είναι μία στοιχηματική πραγματικότητα. Με αυτή τη φράση σας κάνουμε εισαγωγή στον κόσμο των virtual sports. Τα εικονικά σπορ έχουν μπει για τα καλά στον κόσμο του online στοιχήματος. Κάθε bookmaker που σέβεται τον εαυτό του έχει πλέον μία ευρεία γκάμα από virtual sports στο πορτφόλιο του. Πρόκειται για μία ελκυστικότατη αγορά, η οποία προσελκύει συνέχεια και νέους θαυμαστές. Αν κολλήσεις με τα virtual sports δύσκολα φεύγεις από αυτά. Τα γραφικά είναι εντυπωσιακά. Η προσομοίωση με την πραγματικότητα, είναι φορές που, αγγίζει την τελειότητα. Η γκανιότα είναι αρκετά χαμηλή και η δράση ασταμάτητη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Μία στοιχηματική αγορά με πληθώρα επιλογών, διαθέσιμη 24 ώρες το 24ώρο για υπεύθυνο παιχνίδι δίχως χρόνια όρια.

Πλέον, οι λέξεις «αποτελέσματα στοίχημα» δεν εμαφνίζονται μόνο για τα αληθινά γεγονότα, αλλά και στα περίφημα Virtual Sports.

Διαθέσιμα αθλήματα στα virtual sports

Ta πάντα μπορεί να βρει κανείς, ανάλογα την πλατφόρμα την οποία θα επιλέξει. Από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μέχρι τένις, γκολφ και μποξ. Εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα στις κυνοδρομίες και στις ιπποδρομίες. Η επικαιρότητα και η real action δίνουν έμπνευση στους δημιουργούς των virtual. Αυτή μεταφράζεται σε μοναδικό αποτέλεσμα, το οποίο σας καθηλώνει.

Στοίχημα virtual: Πώς δουλεύει

Βασίζεται πάνω σε μία RNG. Την περίφημη γεννήτρια παραγωγής τυχαίων αποτελεσμάτων. Η γκανιότα είναι αρκετά χαμηλή, οπότε οι πιθανότητες για κέρδη είναι αρκετές. Από εκεί και πέρα επιλέγετε το σπορ της αρεσκείας σας. Βλέπετε το παιχνίδι και ποντάρετε σε αυτό. Μπορείτε να το κάνετε live, αλλά φυσικά και πριν τη σέντρα ή το τζάμπολ. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα που σας ενημερώνει τι παίζει και που. Η διάρκεια κάθε αγώνα είναι μάξιμουμ στο πεντάλεπτο. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχει προκύψει το αποτέλεσμα και είτε πληρώνεστε είτε έχετε χάσει.

Virtual football

Είναι πραγματικά εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Υπάρχει μία λίγκα με 16 ομάδες τις περισσότερες φορές. Το πρόγραμμα είναι 30 αγωνιστικών. Υπάρχει κανονικά σπικάζ του αγώνα, μπορεί να συμβεί ότι συμβαίνει και σε πραγματικό παιχνίδι και διαρκεί από 2 ως 5 λεπτά. Είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα απολαύσετε αυτήν την εμπειρία.

Εικονικό μπάσκετ

Φοβερό στοιχηματικό προϊόν και στο μπάσκετ. Μία λίγκα στα πρότυπα ΝΒΑ. Εντυπωσιακά γραφικά, λίγκα 16 ομάδων, μοναδικό ηχητικό αποτέλεσμα. Είναι στιγμές που αν το κοιτάξετε από μακριά θα πιστέψετε ότι βλέπετε πραγματικό αγώνα. Οι αγορές σε χάντικαπ, under/over πόντων και οι συνολικά 47 διαθέσιμες επιλογές το κάνουν να ξεχωρίζει

Virtual Tennis

Μοναδικό τουρνουά στο τένις. Διαθέσιμες όλες οι επιφάνειες, από χόρτο, χώμα ή σκληρή επιφάνεια, ανάλογα το τουρνουά που θα επιλέξετε. Ο ήχος από το μπαλάκι και το χτύπημα της ρακέτας είναι ασύλληπτος. Είναι σαν να είστε σε κάποιο από τα μεγάλα κορτς του Γουίμπλεντον ή του Ρολάν Γκαρός. Δεκάδες επιλογές σε κάθε αναμέτρηση.

Κυνοδρομίες και Ιπποδρομίες

Είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή αγορά που μπορείτε να βρείτε στα εικονικά σπορ. Οι κυνοδρομίες και οι ιπποδρομίες, από πλευράς γραφικών και ήχου είναι ασύγκριτες με οτιδήποτε άλλο στα virtual. Κούρσες τη νύχτα ή τη μέρα. Ποντάρισμα σε win/place, forecast ή tricast. Πλήρη στατιστικά για την κούρσα αλλά και για κάθε άλογο ή σκύλο. Μιλάμε για έμφαση στην τελειότητα και στην προσφορά προς τον παίκτη.

Virtual Sports: Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Έτσι και στα εικονικά σπορ υπάρχουν θετικά (που είναι πάρα πολλά), αλλά και αρνητικά στοιχεία.

Πλεονεκτήματα

Συνεχής διαθεσιμότητα.
Πολλές αγορές.
Εκπληκτικό αποτέλεσμα σε εικόνα και ήχο.
Χαμηλή γκανιότα.
Δεν χρειάζεται να ξέρετε απουσίες, καιρό ή οτιδήποτε άλλο απαιτείται στο στοίχημα. Τα πάντα προκύπτουν τυχαία από την RNG με βάση την γκανιότα.

Μειονεκτήματα

Δεν παίζει ρόλο η ικανότητά σας. Είναι «τυφλή» τύχη.
Η συνεχής παροχή μπορεί να αποβεί εθιστική.

Τα virtuαl sports είναι μία εξαιρετική επιλογή για στοίχημα. Αν χρησιμοποιηθεί με μέτρο και με σωστή διαχείριση κεφαλαίου μπορεί να συνδυάσει το κέρδος με τη διασκέδαση.