10 λόγοι που το online στοίχημα είναι καλύτερο

Στοίχημα online

Το στοίχημα υπάρχει στις ζωές μας εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο εξελίσσεται μέρα με τη μέρα και πλέον έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Τα επίγεια πρακτορεία έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα κι αυτό οφείλεται κυρίως στις πολλές και χρήσιμες υπηρεσίες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ, που βοηθούν τον παίκτη να κερδίσει αλλά και να ελιχθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πάμε να δούμε λοιπόν τους 10 κυριότερους λόγους όπου το online στοίχημα είναι καλύτερο από το επίγειο.

1. Δυνατότητα πονταρίσματος όλο το 24ωρο

Ίσως ο σημαντικότερος λόγος όπου το online στοίχημα προτιμάται κατά κόρον από τους παίκτες σε σχέση με το επίγειο, είναι πως υπάρχει η δυνατότητα πονταρίσματος 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο. Έτσι, η δράση δεν σταματά είτε είναι Χριστούγεννα, είτε Πρωτοχρονιά, είτε Δεκαπενταύγουστος!

2. Συνεχής επικοινωνία και εξυπηρέτηση πελατών

Από τη στιγμή που οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με την ίδια λογική έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με ανθρώπους της ιστοσελίδας 24 ώρες τη μέρα, ώστε να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει.

3. Μικρότερη γκανιότα

Η γκανιότα είναι ουσιαστικά η προμήθεια όπου κρατούν οι bookmakers, με αποτέλεσμα να μικραίνουν οι αποδόσεις, κάτι που έχει ως συνέπεια να μειώνονται και τα κέρδη των παικτών. Στο διαδίκτυο, οι περισσότερες ιστοσελίδες προσφέρουν τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας με 0% γκανιότα, κάτι που κάνει τις αποδόσεις τους ασύγκριτες σε σχέση με τους επίγειους bookmakers.

4. Συνεχείς προσφορές

Στο ίδιο μήκος κύματος με το νούμερο 3, είναι και οι καθημερινές, συνεχείς προσφορές. Εκτός από την γκανιότα λοιπόν, οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν ευκαιρίες στοιχηματισμού με μικρότερο ρίσκο, όπως για παράδειγμα επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που σκοράρει κάποιος συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ή επιστροφή πονταρίσματος σε κάποιο παιχνίδι που λήξει 0-0.

5. Cash Out

Το Cash Out έχει γίνει πλέον ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια όλων των παικτών στοιχήματος. Με το Cash Out ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να “κλείσει” το στοίχημά του για λιγότερα χρήματα σε περίπτωση που οδεύει προς το… ταμείο, γλιτώνοντας έτσι το άγχος των τελευταίων λεπτών ή κάποιας ατυχίας της τελευταίας στιγμής. Επίσης, μπορούν να “κλείσουν” το στοίχημά τους σε περίπτωση που κάποιο παιχνίδι δεν κυλάει όπως υπολόγιζαν, μειώνοντας έτσι κατά πολύ τη χασούρα τους.

6. Bet Referral

Το Bet Referral είναι μια υπηρεσία που δεν την παρέχουν όλες οι ιστοσελίδες, ωστόσο αναμένεται να την εντάξουν στο ενεργητικό τους στο άμεσο μέλλον. Με το Bet Referral, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να προτείνει μια συγκεκριμένη αγορά ή κάποιο ειδικό στοίχημα στους υπεύθυνους της ιστοσελίδας κι αυτοί αποφασίζουν αν θα προσφέρουν τελικά προς στοιχηματισμό τη συγκεκριμένη αγορά-πρόταση.

7. Στοίχημα μέσω κινητού και τάμπλετ

Όπως αναφέραμε και λίγο παραπάνω, το διαδικτυακό στοίχημα είναι προτιμότερο, καθώς είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο. Όλοι οι παίκτες όπου έχουν ανοίξει λογαριασμό σε κάποια στοιχηματική εταιρία, έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός σπιτιού, μιας και οι πλατφόρμες είναι διαθέσιμες και μέσω κινητών τηλεφώνων και τάμπλετ.

8. Ειδικά στοιχήματα

Η αλήθεια είναι πως ένας παίκτης επίγειου στοιχήματος, έχει πολύ λιγότερες επιλογές κι αγορές σε σχέση με ένα διαδικτυακό παίκτη. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν πολύ περισσότερες αγορές και ειδικά στοιχήματα, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των παικτών.

9. Αποδόσεις

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού των στοιχηματικών εταιριών είναι οι αποδόσεις που προσφέρουν. Είναι κατά πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με αυτές των επίγειων bookmakers, έτσι οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα, παίζοντας ακριβώς το ίδιο στοίχημα.

10. Στατιστικά στοιχεία

Τέλος, μια από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες που παρέχουν οι στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ είναι τα στατιστικά στοιχεία. Ο εκάστοτε παίκτης μπορεί να πατήσει στο πινακάκι που βρίσκεται δίπλα από κάθε αγώνα που προσφέρεται και να “διαβάσει” πολύ ευκολότερα το παιχνίδι που τον ενδιαφέρει.

Βρες εδώ το πιο γρήγορο ➡ livescore tennis και ενημερώσου για την εξέλιξη των αγώνων!