Στοίχημα Κάρτες: Αγορές & Στρατηγική για ποντάρισμα

στοιχιμα-καρτες

Ένας παίκτης στοιχήματος μπορεί να βρει σε μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες πληθώρα αγορών για κάθε αναμέτρηση στην οποία επιθυμεί να ποντάρει. Μια από αυτές η οποία είναι πλέον μια από τις δημοφιλέστερες, είναι το στοίχημα στις κάρτες. Παρακάτω θα αναλύσουμε τι είναι και πως παίζεται.

Παράγοντες που επηρεάζουν το στοίχημα στις κάρτες

Πιο συγκεκριμένα ένας παίκτης στοιχήματος πριν επιλέξει που θα ποντάρει, θα πρέπει να γνωρίζει καλά τα δεδομένα του αγώνα. Από τη φόρμα των ομάδων, τις απουσίες, πιθανή αλλαγή προπονητή ακόμη και τον καιρό. Ωστόσο, υπάρχουν και οι παίκτες που είναι πιο… εξειδικευμένοι και επιλέγουν να ποντάρουν στις κάρτες. Δηλαδή γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και επιλέγουν να ασχοληθούν με τις κίτρινες κάρτες σε έναν αγώνα ακόμη και με τις κόκκινες. Φυσικά, σε ένα ντέρμπι μίσους το ποντάρισμα σε κάρτες αποτελεί μια καλή επιλογή και πολλοί είναι οι παίκτες που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη αγορά σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Την ίδια στιγμή σημαντικός παράγοντας για το στοίχημα στις κάρτες είναι και ο διαιτητής του αγώνα. Υπάρχουν διαιτητές που βγάζουν εύκολα από το τσεπάκι τους τις κάρτες και άλλοι που διστάζουν να “κιτρινίσουν” ή ακόμη και να “κοκκινήσουν” ποδοσφαιριστές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο παίκτης θα πρέπει να γνωρίζει καλά και τα στατιστικά του διαιτητή και τη συμπεριφορά του στα παιχνίδια έτσι ώστε να έχει μια καλύτερη εικόνα πριν στοιχηματίσει.

Αγορές για στοίχημα κάρτες

Όπως προαναφέραμε το στοίχημα στις κάρτες είναι πλέον μια από τις διαδομένες αγορές και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες μπορείτε να βρείτε πλούσια γκάμα από επιλογές. Η πιο γνωστή είναι το Over και το Under, δηλαδή πόσες θα είναι συνολικά οι κάρτες στο παιχνίδι. Από κει και πέρα στα περισσότερα παιχνίδια ή στα πιο δημοφιλή της ημέρας υπάρχει η επιλογή καρτών στον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, χάντικαπ στις κάρτες αλλά και αγορά για το ποια ομάδα θα δεχτεί τις περισσότερες στον αγώνα.

Φυσικά υπάρχουν και αγορές στις κάρτες που αφορούν το κάθε ημίχρονο ξεχωριστά, όπως Σύνολο καρτών 1ο ημίχρονο και σύνολο καρτών 2ο ημίχρονο για την κάθε ομάδα, ημίχρονο/τελικό κάρτες, Ακριβές σκορ καρτών αλλά και κάρτες Over/Under για συγκεκριμένο χρονικό σημείο στο παιχνίδι.

Όσες αναφέραμε παραπάνω είναι κάποιες από τις αγορές καρτών που μπορεί να βρει κάποιος στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Φυσικά οι αγορές διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία, ωστόσο οι στοιχηματικές εταιρίες φροντίζουν να εμπλουτίζουν συνεχώς τη συγκεκριμένη αγορά με νέες επιλογές, καθώς είναι μια από τις πιο αγαπημένες μεταξύ των παικτών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το στοίχημα στις κάρτες είναι εξίσου διασκεδαστικό είτε τοποθετείται πριν την έναρξη του αγώνα είτε κατά τη διάρκεια, όπου υπάρχει και καλύτερη εικόνα για το παιχνίδι και προκύπτουν περισσότερες ευκαιρίες.

Βρες εδώ το πιο γρήγορο ➡ livescore tennis και ενημερώσου για την εξέλιξη των αγώνων!