Αναζητώντας τα λάθη των book

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες κερδίζουν ολοένα και περισσότερους φίλους, κυρίως χάρη στην ευρεία γκάμα προσφορών που διαθέτουν, όπως επίσης και χάρη στις πολλές επιλογές-αγορές που προσφέρουν στους παίκτες. Αυτό που πρέπει να έχουν όλοι οι παίκτες κατά νου είναι πως το στο πάμε στοίχημα, ποντάρουμε κυρίως με βάση τις αποδόσεις.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν, πως η ψυχολογία του παίκτη τον ωθεί σε θεωρητικά “ασφαλείς” επιλογές, με τις αποδόσεις να κυμαίνονται από 1.20 ως και το 1.40. Αυτός ο τρόπος σκέψης όμως είναι εντελώς λανθασμένος και η λογική που θα πρέπει να ακολουθούμε πρέπει να στηρίζεται στην επίγνωση όλων των παραμέτρων ενός αγώνα και στην επιμονή μας να αναζητούμε διαρκώς τα λάθη των book.

Ο σωστός παίκτης στοιχήματος, αυτός δηλαδή που δεν επιλέγει περισσότερες από 2-3 αγώνες στο ίδιο δελτίο, οφείλει να αναζητάει διαρκώς την αξία σε μεγαλύτερες αποδόσεις, οι οποίες “κρύβουν” λάθη από την πλευρά των bookmakers. Αναζητάει λοιπόν σημεία, που κατά τη δική του εκτίμηση προσφέρονται σε υψηλότερες αποδόσεις απ’ όσο θα έπρεπε.

Αυτό, μπορεί να είναι ένα φαβορί που κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να δίνεται στο 1.50 και προσφέρεται στο 1.80 ή μια ομάδα όπου οι book την υποτιμούν διαρκώς (χαρακτηριστικό παράδειγμα η περσινή Μονακό).

Αν λοιπόν μελετήσουμε ορθά μια επιλογή μας και βρούμε την απαιτούμενη αξία ή κάποιο λάθος, θα είναι κρίμα να τη συνδυάσουμε με ένα παιχνίδι που δίνεται σε απόδοση 1.30, καθώς αν χαθεί το δεύτερο, θα έχουμε πετάξει στα… σκουπίδια μια πραγματική στοιχηματική ευκαιρία.