Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για Live Betting

Στη σύγχρονη εποχή του στοιχήματος, μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού δίνει βαρύτητα στο Live Betting. Πρόκειται για μια ενότητα που απασχολεί ιδιαιτέρως τους παίκτες, που της δείχνουν μεγάλη αδυναμία. Άλλωστε, τα χαρακτηριστικά του ζωντανοί στοιχήματος είναι τέτοια, που αρέσουν στον κόσμο και εξάπτουν την περιέργειά του.

Το live στοίχημα, έχει πληθώρα πλεονεκτημάτων που επηρεάζουν θετικά τη γνώμη των παικτών. Αρχικά, είναι η ανδρεναλίνη που προσφέρει, καθώς σε ζωντανή μετάδοση η εναλλαγή των συναισθημάτων φτάνει στο κατακόρυφο. Είναι πολύ ενδιαφέρον να στοιχηματίζει κανείς σε ένα παιχνίδι που παρακολουθεί εκείνη τη στιγμή. Όπως αλλάζει η ροή του αγώνα, έτσι συμβαίνει και με το Live Betting και τα συναισθήματα του παίκτη. Το γεγονός ότι ο χρήστης προσπαθεί να προβλέψει γεγονότα που θα συμβούν ακόμη και στα επόμενα… δευτερόλεπτα, ανεβάζει την αγωνία και δίνει διαφορετικό χρώμα στη δράση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧ. LIVE BETTING ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
AH
LIVE
5.0
4.9
5.0
4.9
5.0
4.8
4.93 Stoiximan Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AH
LIVE
4.7
4.8
4.7
4.8
4.8
4.7
4.75 Betsson Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
betshop logo 555
AH
LIVE
5.0
4.6
5.0
4.6
4.4
4.5
4.68 Betshop Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AH
LIVE
5.0
4.6
5.0
4.4
4.4
4.5
4.65 Bet365 Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AH
LIVE
4.4
4.3
4.5
4.5
4.4
4.4
4.42 Bwin Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AH
LIVE
4.4
4.2
4.5
4.3
4.3
4.2
4.32 Sportingbet Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AH
LIVE
4.5
4.5
4.5
4.2
4.7
4.2
4.43 Winmasters Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AH
LIVE
4.4
4.2
4.5
4.3
4.2
4.2
4.3 Vistabet Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AH
LIVE
4.3
4.2
4.4
4.1
4.6
4.1
4.28 Interwetten Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
novibet logo
AH
LIVE
4.3
4.1
4.3
4.0
4.5
4.1
4.22 Novibet Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέβαια, τα θετικά στοιχεία του Live Betting, δεν περιορίζονται μόνο στον… ψυχολογικό τομέα. Υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά που το κάνουν ξεχωριστό. Αυτά, αποτελούν συγχρόνως και κριτήρια, προκειμένου το κοινό να επιλέξει τη στοιχηματική εταιρία με το καλύτερο, κατά τη γνώμη του, live στοίχημα.

Πρώτα από όλα, θα αναφερθούμε σε ζητήματα περιεχομένου. Με τον ανταγωνισμό που υπάρχει πλέον, οι πάροχοι προσφέρουν αγορές ζωντανού στοιχήματος για μεγάλο αριθμό αθλημάτων. Από τα πιο κλασικά, μέχρι τα πιο εναλλακτικά. Συνεπώς, είναι λογικό ο κάθε παίκτης να προτιμάει την ιστοσελίδα που του παρέχει τα περισσότερα γεγονότα για το σπορ που τον απασχολεί. Επιπλέον, στους αγώνες κάθε αθλήματος, είναι σημαντικό να υπάρχουν διαθέσιμες και πολλές αγορές, και μάλιστα ποικίλες. Από τα γκολ, τους πόντους, τα χάντικαπ, μέχρι τα πιο… περίεργα ειδικά στοιχήματα. Οι παίκτες αναζητούν διαρκώς καινούριες αγορές και οι στοιχηματικές εταιρίες προσπαθούν συνεχώς να ικανοποιούν τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται.

Συν τοις άλλοις, όπως και στο pre game στοίχημα, και εδώ, είναι καίριος ο ρόλος των αποδόσεων. Δεν χωράει αμφιβολία, ότι οι φίλοι του Live Betting, ψάχνουν τις στοιχηματικές εταιρίες με τις κορυφαίες αποδόσεις. Τα νούμερα, επηρεάζουν άμεσα το παιχνίδι και συνιστούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτού.

Πέρα από το κομμάτι του περιεχομένου, τα κριτήρια για την ποιότητα του Live Betting σε κάθε ιστοσελίδα, εκτείνονται και σε θέματα τεχνικής φύσεως. Οι συνθήκες του ζωντανού στοιχήματος είναι τέτοιες, που απαιτούν άριστη ενημέρωση εκ μέρους των παρόχων για τα στατιστικά μιας αναμέτρησης. Επίσης, σε πλήθος αγώνων είναι διαθέσιμη και η υπηρεσία Live Streaming, ώστε ο παίκτης να έχει ακόμα πιο σαφή εικόνα. Όταν αυτά λειτουργούν όπως πρέπει, ο παίκτης αντιλαμβάνεται καλύτερα τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και διαμορφώνει ανάλογα την κρίση του.

Επιπροσθέτως, είναι πολύ κρίσιμο τα στοιχήματα να γίνονται δεκτά άμεσα από τις στοιχηματικές εταιρίες. Όπως αναφέρθηκε, οι αγορές είναι δυνατό να αφορούν πολύ κοντινά συμβάντα, και οι χρήστες επιθυμούν όλα να γίνονται γρήγορα και έγκυρα. Ακόμη, δεν θέλουν να βλέπουν τις αγορές να «κλειδώνονται», και να μην μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτές. Αυτά ταλαιπωρούν τον παίκτη και χαλάνε σε μεγάλο βαθμό τη διάθεσή του.

Το Live-score.gr έχει τοποθετήσει στον πίνακα με την αξιολόγηση των στοιχηματικών εταιριών και το κριτήριο του Live Betting, ώστε να εντοπίζουν οι επισκέπτες ποιοί πάροχοι ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις τους για αυτό το κομμάτι του στοιχήματος. Το ζωντανό στοίχημα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τους παίκτες και οφείλουν να ενημερώνονται σωστά γύρω από αυτόν.


Προσφορές* Στοίχημα


betshop bet builder

Betshop Bet Builder σε Pregame & Live!

Η “αναβαθμισμένη” έκδοση του αγαπημένου εργαλείου στοιχήματος, Bet Builder*, έφτασε και το βρίσκεις στο Betshop! Η ολοκαίνουρια υπηρεσία του Betshop υιοθετεί τις καθιερωμένες λειτουργίες που […]

novibet euro wolt

H καλύτερη Euro Offer* από τη Novibet και τη Wolt!

Οι μάχες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro συνεχίζονται και… ανοίγουν την όρεξη! Το Σάββατο το πρόγραμμα ανοίγει με τον 6ο όμιλο στις 16.00. Γεωργία […]