Interwetten: Αναζητώντας την επιστροφή στις νίκες

Προωθητικές ενέργειες της Interwetten

Για την 9η αγωνιστική της Eliteserien, η Στάμπαεκ υποδέχεται τη Βαλερένγκα (20:00) και η Interwetten παρέχει την αναμέτρηση στα μέλη της, συνοδευόμενη από ευρεία γκάμα στοιχημάτων.

Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Στάμπαεκ, μετρώντας από δυο ισοπαλίες και ήττες σε αυτό το σερί της, ερχόμενη από το εντός 1-1 με τη Χάουγκεσουντ. Παρότι προηγήθηκε με το τέρμα του Χάντσε-Όλσεν στο 49ο λεπτό, δέχθηκε την ισοφάριση στο 69′ για το τελικό αποτέλεσμα. Στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια σημειώθηκε G/G. Συμπλήρωσε πέντε σερί ματς χωρίς νίκη μπροστά στο κοινό της, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Την πρώτη της ήττα υπέστη και πάλι η Βαλερένγκα, μετά από τέσσερα παιχνίδια με απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Στο τελευταίο της, φιλοξενήθηκε από τη Στρόμσκόντσετ, από την οποία και ηττήθηκε με 3-2, με τους Ντόνουμ (51′) και Μπγιόρνταλ (71′) να μειώνουν για την ομάδα τους σε 2-1 και 3-2, αντίστοιχα. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της σημειώθηκε Over 2.5. Πανηγύρισε δυο διπλά στις οκτώ τελευταίες εξόδους της, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Η Interwetten προσφέρει τον αγώνα με πολλές διαθέσιμες αγορές, μεταξύ των οποίων το Over/Under, το Goal/No Goal, Χάντικαπ, αγορές Ημιχρόνου, 1-Χ-2, και άλλα πολλά!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten