Betsson: Ζητείται αντίδραση για Βίρτους Μπολόνια και Ρεάλ Μαδρίτης (15/3)

betsson 15032024

Στη «Virtus Segafredo Arena» η Βίρτους Μπολόνια υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (15/3/2024) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague. Η Βίρτους Μπολόνια έχει υποχωρήσει το τελευταίο διάστημα στην κατάταξη καθώς βιώνει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να παραμείνει στο «κυνήγι» μιας θέση στην πρώτη εξάδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης, πάλι, «κάνει κοιλιά» και ψάχνει αντίδραση. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Συγκεκριμένα, στο Βίρτους Μπολόνια – Ρεάλ Μαδρίτης οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Βίρτους Μπολόνια προσφέρεται στο 2,33** και το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης φτάνει στο 1,60** στην πλατφόρμα της Betsson. 

Στο Βίρτους Μπολόνια – Ρεάλ Μαδρίτης τα προγνωστικά παρουσιάζουν ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο, οι προβλέψεις θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν εντός του παρκέ. Τα στατιστικά, τώρα, δείχνουν πως πρόκειται για δύο από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρωλίγκας. Χαρακτηριστικά, η Βίρτους Μπολόνια έχει ρεκόρ 17-11 και 12-2 εντός έδρας, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης στέκεται στο 22-6 και στο 9-4 εκτός έδρας.

Η παράδοση ανάμεσα σε Βίρτους Μπολόνια και Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, όμως, η Βίρτους Μπολόνια προηγείται της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-3 στις νίκες, από το 2002 έως σήμερα. Στον α’ γύρο η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 100-74 στην έδρα της.

Η Βίρτους Μπολόνια μέσα στο νέο έτος δεν είναι εξίσου αποτελεσματική όσο προηγουμένως στη Euroleague. Έχει πέντε νίκες κι έξι ήττες, ενώ εδώ και κάποια χρονική περίοδο εναλλάσσει νίκες και ήττες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάσει αρχικά τη θέση της στο Top-4 του θεσμού που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα play off και στη συνέχεια να μείνει κι εκτός εξάδας που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά. Πάντως, την περασμένη Κυριακή (10/3) επιβλήθηκε με 84-75 της Αρμάνι Μιλάνο και πήρε τα πάνω της έπειτα από την ήττα με 74-69 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την προηγούμενη αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, «έχει χάσει κομμάτι από τη χαρά της μετά την κατάκτηση του Copa del Rey», όπως ανέφερε ο προπονητής της Τσους Ματέο. Για πρώτη φορά στη σεζόν παρουσιάζεται τόσο ευάλωτη καθώς έχει υποστεί τρεις απανωτές ήττες στη Euroleague – από την Αρμάνι Μιλάνο με 81-76 εκτός έδρας, από τον Παναθηναϊκό με 97-86 εντός έδρας και με 89-79 από τη Φενέρμπαχτσε και πάλι εντός. Στο τελευταίο παιχνίδια της χρονικά νίκησε με 80-78 την Τενερίφη για το πρωτάθλημα Ισπανίας υποφέροντας και χωρίς να παίξει καλό μπάσκετ.

Στο Βίρτους Μπολόνια – Ρεάλ Μαδρίτης το μεγάλο στοίχημα των δύο ομάδων είναι ίδιο: να επιτρέψουν στις επιτυχίες στη Euroleague. Περισσότερο «καίγεται» η Βίρτους Μπολόνια, βέβαια, αλλά κι από τη μεριά της η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να χάσει μομέντουμ τώρα που πλησιάζει η τελική ευθεία σε Ισπανία κι Ευρωλίγκα και θέλει να διεκδικήσει τους τίτλους. Όσον αφορά στις συνθέσεις, τώρα, ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπάνκι, δεν έχει στο μάξιμουμ τον ψηλό Ντεβόντε Κέικοκ. Από την άλλη, ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, δεν έχει στο απόλυτο τον έμπειρο γκαρντ, Ρούντι Φερνάντεθ.

Το στοίχημα στη Euroleague συναρπάζει και αυτή τη σεζόν με την αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι μια από τις σημαντικότερες που απομένουν στο καλεντάρι της κανονικής περιόδου της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το Over 165,5 συνολικοί πόντοι με παράταση προσφέρεται στο 1,94** στην πλατφόρμα της Betsson. 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ