bwin – Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στη EuroLeague (20/01)!

bwin logo

Μία από τις κλασικές μάχες της EuroLeague θα διεξαχθεί απόψε στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επανεκκίνηση στην Bundesliga με το Λειψία – Μπάγερν Μονάχου. 

Ντέρμπι κορυφής

Η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο ΣΕΦ και θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους. Για να κάνει δύο τις επιτυχίες του κόντρα στην «βασίλισσα», μετά το «διπλό» της Μαδρίτης, αλλά και για ν’ ανέβει σίγουρα στην κορυφή της βαθμολογίας. Άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν τη Φενέρμπαχτσε, την Μπαρτσελόνα και τη Μονακό με ρεκόρ 12-7, σε μία άκρως ανταγωνιστική EuroLeague. Ρεκόρ 13-6 «τρέχει» η Ρεάλ Μαδρίτης που παράλληλα μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες. Απόψε στο ΣΕΦ θα παίξουν οι δύο κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης στο ranking και στο σκοράρισμα, με τον Ολυμπιακό να είναι στην κορυφή και τους Ισπανούς ν’ ακολουθούν.

Σέντρα στη Γερμανία

Δράση και πάλι από απόψε στα γήπεδα της Γερμανίας, μετά τη διακοπή που έγινε για τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου, αλλά και το χειμερινό… pause, που παραδοσιακά υπάρχει στο ημερολόγιο. Σέντρα στις 21:30 για την Bundesliga, με το ματς Λειψία – Μπάγερν Μονάχου. Οι «ταύροι» βρίσκονται στο -6 από την κορυφή και τους Βαυαρούς και η αναμέτρηση μπροστά στον κόσμο τους κι έπειτα από διακοπή, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να επανέλθει στη διεκδίκηση του τίτλου. Μία φορά μόνο επικράτησε της Μπάγερν στο παρελθόν η Λειψία, για οποιαδήποτε διοργάνωση κι ανεξαρτήτως έδρας. Αυτό ήταν τον Μάρτιο του 2018 και μάλιστα με ανατροπή. Εκπληκτική «παράδοση» έχει δημιουργήσει ο επιθετικός μέσος των Βαυαρών, Τζαμάλ Μουσιάλα, ο οποίος σε πέντε αγώνες κόντρα στη Λειψία σκόραρε 3 φορές (οι περισσότερες από οποιαδήποτε ομάδα αντιμετώπισε στην καριέρα του) και μοίρασε άλλες δύο ασίστ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις