bwin – Κάθε καλάθι της EuroLeague παίζει σε Ζωντανή Μετάδοση* (15/03)!

bwin logo

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 29η αγωνιστική της EuroLeague. Ξεχωρίζει το Μπολόνια – Ρεάλ Μαδρίτης.

«Καίγονται» για τη νίκη

Η Μπολόνια υποδέχεται στη “Virtus Segafredo Arena” τη Ρεάλ Μαδρίτης και αμφότερες «βλέπουν» μόνο τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν καμπή στην απόδοση τους, προέρχονται από τρεις ήττες στα πέντε τελευταία στη EuroLeague και δίνουν τη δική τους «μάχη» για μία θέση στην πρώτη τετράδα. Από την άλλη η «βασίλισσα» βιώνει καθεστώς… εσωστρέφειας με τρεις στη σειρά ήττες για την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης. Αποτελέσματα που δεν αμφισβητούν την πρωτιά της, αλλά έφεραν… γκρίνια στης τάξης της ομάδας. Η Μπολόνια για να πανηγυρίσει τη νίκη θα πρέπει να κρατήσει την κορυφαία επίθεση της EuroLeague κάτω από τους 88,6 πόντους που σκοράρει κατά μέσο όρο. Φυσικά θα πρέπει να περιορίσει και τη δημιουργία, καθώς οι Ισπανοί μοιράζουν 20,7 ασίστ μέσο όρο σε κάθε ματς.

Το… σπριντ της Εφές

Η Εφές έμεινε πολύ πίσω αναφορικά με τη συμμετοχή στα Playoffs της EuroLeague, που πλησιάζουν και πλέον… τρέχει για να προλάβει τα Play-in! H τουρκική έχει ρεκόρ 12-16 και μόνο με συνεχόμενες νίκες, θα βρίσκεται εντός της πρώτης δεκάδας, στη λήξη της regular season. Έτσι το «διπλό» στην έδρα της Βιλερμπάν απόψε αποτελεί… μονόδρομο για τον Σέιν Λάρκιν και την παρέα του. Χωρίς στόχο στο υπόλοιπο της σεζόν η γαλλική ομάδα, που βρίσκεται στην 17η και προτελευταία θέση με ρεκόρ 6-22. Εξαιρετική εμφανίζεται η Εφές πίσω από την γραμμή του τρίποντου, καθώς με 56,3% διαθέτει το δεύτερο καλύτερο ποσοστό.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ