Interwetten: Βενεζουέλα – Βολιβία με ευρεία γκάμα αγορών (28/01)

interwetten

Βενεζουέλα και Βολιβία κοντράρονται για τη 15η αγωνιστική στα Προκριματικά Μουντιάλ Νότιας Αμερικής και η Interwetten έχει ετοιμάσει πληθώρα από αγορές για το συγκεκριμένο ματς.

Ένα αρνητικό σερί έχει σημειώσει η Βενεζουέλα στα Προκριματικά παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς υπέστη τρεις συνεχόμενες ήττες τελευταία. Έπειτα από αυτές με αντίπαλο τη Χιλή εκτός (3-0) και τον Ισημερινό εντός έδρας (1-0) έχασε και από το Περού εντός με 1-2. Ισοφάρισε μεν, έμεινε ξανά πίσω στο σκορ και μετά στο 70′ έχασε πέναλτι. Ντεμπούτο στον πάγκο της θα κάνει ο Πέκερμαν, που θα προσπαθήσει να τη διατηρήσει ζωντανή για πρόκριση, καθώς βρίσκεται στον πάτο του ομίλου.

Μπόρεσε να πάρει και πάλι νίκη η Βολιβία, έπειτα από το 3-0 εκτός σε βάρος της από το Περού, και κέρδισε με το άνετο 3-0 εντός έδρας την Ουρουγουάη απόλυτα δίκαια. Διατηρεί ελπίδες να προκριθεί, αν και εκτός είναι λιγότερο δυνατή, με απολογισμό 0-2-5 στα προκριματικά. Έρχεται από εμφατική νίκη σε φιλικό με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο πριν μια εβδομάδα.

Ως φαβορί στην πλατφόρμα της Interwetten προσφέρεται η Βενεζουέλα. Ο άσος πληρώνει 1.73, η ισοπαλία είναι στο 3.65 και το διπλό στο 4.90.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ