Προγνωστικά 28/07: Ιρλανδικά γκολ

προγνωστικα στοιχηματοσ 28 ιουλιου

Μετά από απουσία τριών ημερών η στήλη επιστρέφει. Το γεγονός ότι η απουσία συνέπεσε με το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων δεν είναι τυχαίο.

Τέτοια εποχή, σε ομάδες που δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό, δεν ποντάρουμε. Η αποχή, πολλές φορές είναι στα προγνωστικά στοιχήματος το καλύτερο… σημείο.

Σήμερα, Παρασκευή (28/07), με τα πρωταθλήματα να επιστρέφουν, μπορει να γίνει λίγο περισσότερο σοβαρό ποντάρισμα σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρας. Ακόμη μεγαλύτερο είναι, δε, το ενδιαφέρον το Σαββατοκύριακο. Αλλά για αυτό έχουμε χρόνο μπροστά μας. Ας περιοριστούμε εδώ στα της Παρασκευής!

Δύο αναμετρήσεις θα μας απασχολήσουν, λοιπόν, από το σημερινό πρόγραμμα, αμφότερες από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Πρόκειται για μία λίγκα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι ομάδες έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους, κάτι το οποίο μας βοηθά αρκετά!

Ντροχέντα – Σλίγκο Ρόβερς

Η δυνατή πρόταση της ημέρας προκύπτει από τον αγώνα Ντροχέντα – Σλίγκο Ρόβερς. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες. Βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη, μόλις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν κινδυνεύουν άμεσα να βρεθούν σε αυτή. Αμφότερες εμπλεκονται σε αναμετρήσεις με πολλά τέρματα, επιθετικά βρίσκουν συνήθως λύσεις, αλλά το μηδέν στην άμυνα το κρατάνε δύσκολα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να επιβεβαιωθεί το Over 2.5 και από τη στιγμή που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.93, δε θα το αφήσουμε.

Μποέμιανς – Γιου Σι Ντι

Οι Μποέμιανς είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. Όχι ότι είναι τίποτα… μάγοι, αλλά αντιμετωπίζουν τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Εννά μόλις πόντους έχουν οι φιλοξενούμενοι σε 24 αγωνιστικές, έχοντας δεχθεί 64 τέρματα! Την ίδια στιγμή, οι γηπεδούχοι σκοράρουν εύκολα, είναι αποτελεσματικοί επιθετικά και το Over 3.5 γκολ σε απόδοση 2.20 δείχνει καλή περίπτωση. Κάποιος μπορεί να συνδυάσει τον άσσο με τα γκολ, ωστόσο εμείς θα ποντάρουμε στο να σημειωθούν τέσσερα τέρματα τουλάχιστον.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα 28/07

21:45 Μποέμιανς – Γιου Σι Ντι: Over 3.5 (2.20 x 30 μονάδες)

21:45 Ντροχέντα – Σλίγκο Ρόβερς: Over 2.5 (1.93 x 40 μονάδες)

Πριν παίξεις δες εδώ ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες