Stoiximan Master έως 100.000€ εντελώς δωρεάν* αυτό το ΣΚ! (27/11)

stoiximan master black friday

Η Black Friday συνεχίζεται στη Stoiximan και διπλασιάζει τα έπαθλα στο Stoiximan Master!

Το Stoiximan Master αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται… σε Black Friday έκδοση! Η Weekly Edition με 6 αναμετρήσεις στις οποίες καλείσαι να μαντέψεις το σκορ, έχει προθεσμία συμμετοχής μέχρι τις 21:55 το Σάββατο, λίγο πριν τη σέντρα του Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα.

Όποιος βρει και τα 6 σκορ, κερδίζει 100.000€ εντελώς δωρεάν*! Σε περίπτωση που περισσότεροι κάνουν το 6 στα 6, το χρηματικό έπαθλο θα αποδίδεται αυτούσιο σε όλους! Δηλαδή ο καθένας θα κερδίσει 100.000€ εντελώς δωρεάν*!

Αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει όμως και το Stoiximan Master σε ένα αγώνα όπου βρίσκεις σκορ και πρώτο σκόρερ και διεκδικείς εντελώς δωρεάν* έως 10.000€! Η προθεσμία για συμμετοχή στο Derby Edition είναι μέχρι και 5’  πριν τη σέντρα του ντέρμπι της Τούμπας!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

To παίρνει πάνω του ο Αραούχο στους Ζωσιμάδες

To απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες. Ο ‘Άγιαξ της Ηπείρου’ φτάνει στο ματς από ένα ασύλληπτο αποτέλεσμα στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’, όπου υποχρέωσε τον Άρη στην μεγαλύτερη εντός έδρας της ιστορίας του. Το τελικό 5-0 υπέρ της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά προκάλεσε αίσθηση και ανέδειξε την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στον ΠΑΣ.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη εικόνα της στα παιχνίδια με τους ‘ερυθρόλευκους’, δίχως όμως να αποφύγει την ήττα με 2-3 στο ΟΑΚΑ. Φτάνοντας έτσι το σερί της στα 12 ματς δίχως νίκη απέναντι στους Πειραιώτες. Μοιραία η αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες, το γήπεδο όπου συστήθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, έχει οριακό χαρακτήρα για την ΑΕΚ και τις αξιώσεις της στη μάχη του φετινού τίτλου.

Καλείται να βγάλει αντίδραση η Ένωση και να πάρει το τρίποντο, τη στιγμή που είναι ένα ερώτημα ο τρόπος που θα διαχειριστεί ο ΠΑΣ την ευφορία από το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα να τα καταφέρει και θα στηριχτεί στην εκτελεστική δεινότητα του Αραούχο, ενώ τα pregame δεδομένα ‘υπόσχονται’ ένα ματς ρυθμού με φάσεις και γκολ. Να κερδίσει η ΑΕΚ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, over 2,5 κάρτες για τον ΠΑΣ και να σκοράρει ο Αραούχο σε απόδοση 14.50 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές