winmasters: Γιουβέντους – Αταλάντα με 0% γκανιότα (27/11)

winmasters logo

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου για την 14η αγωνιστική της Serie A είναι αυτή που διεξάγεται στο ‘Allianz Stadium’ του Τορίνο. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Αταλάντα, σε μια μάχη με φόντο την 4άδα της βαθμολογίας. To παιχνίδι προσφέρεται από τη Winmasters.

Οι ‘μπιανκονέρι’ διανύουν μια μεταβατική σεζόν. Ο Αλέγκρι έχει παραδεχτεί πως δεν έχουν φέτος τη δυναμική να διεκδικήσουν τον τίτλο. Αντικειμενικός στόχος είναι η δημιουργία ενός καλού κορμού που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια με τις απαραίτητες προσθήκες και ιδανικά ένα πλασάρισμα στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Για την ώρα η Γιουβέντους βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης με 21 βαθμούς, στο -4 από την 4η Αταλάντα. Ξεπέρασε την κάκιστη συγκυρία με τις ‘κολλητές’ ήττες απέναντι σε Σασουόλο και Βερόνα, πετυχαίνοντας συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Φιορεντίνα και Λάτσιο. Ειδικά στο ‘Olimpico’ της Ρώμης θύμισε την… κανονική, κυνική, αποτελεσματική Γιουβέντους που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Σε καλή κατάσταση η Αταλάντα. Τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, όπου σημείωσε δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες. Εκ των οποίων οι δύο στα ισάριθμα τελευταία της παιχνίδια κόντρα σε Κάλιαρι και Σπέτσια.

Η ομάδα του Γκασπερίνι έχει γίνει… θαμώνας της πρώτης 4άδας στην βαθμολογία τα τελευταία χρόνια και το μίνιμουμ που ψάχνει από τη φετινή σεζόν είναι να το πετύχει ξανά. Εξαιρετικά δουλεμένη από τη μέση και μπροστά, έχει τα θεματάκια της πίσω, όμως συνολικά είναι μια ομάδα με ξεχωριστή δυναμική.

Την τελευταία πενταετία οι δύο τους έχουν συναντηθεί 16 φορές. Η Γιουβέντους νίκησε τις οκτώ, η Αταλάντα επικράτησε τις δύο και έξι ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα. Οι ‘μπιανκονέρι’ δεν διαθέτουν την κυριαρχική παρουσία των περασμένων ετών στο χορτάρι, ούτε έχουν πια σε αφθονία τις μεγάλες προσωπικότητες. Εξακολουθούν ωστόσο να κουβαλάνε το όνομα και την ιστορία που αποτυπώνεται στη βαριά τους φανέλα.

Το ερώτημα είναι αν αυτό φτάνει απέναντι σε μια Αταλάντα που δεν καταλαβαίνει από αντιπάλους και έδρες, παίζοντας παντού επιθετικά και για τη νίκη. Οι ‘μπεργκαμάσκι’ δεν διστάζουν ακόμη και να κάνουν ροντέο τα παιχνίδια τους, συνθήκη που τους ευνοεί αφού ο γρήγορος ρυθμός ταιριάζει στη φιλοσοφία τους. Και συνήθως οι αναμετρήσεις τους με τη Γιουβέντους είναι χορταστικές σε θέαμα και γκολ…

H αναμέτρηση Γιουβέντους – Αταλάντα παίζει στη winmasters με 0% γκανιότα* στο τελικό αποτέλεσμα

Η επιλογή νίκη για τη Γιουβέντους σε απόδοση 2.18

Η ισοπαλία σε απόδοση 3.50

Η επιλογή νίκη για την Αταλάντα σε απόδοση 3.30

* Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 21092