Αυστρία – Ισραήλ και Τσεχία – Αγγλία με πολλά ειδικά στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Προωθητικές ενέργειες του Stoiximan

Το ερχόμενο διήμερο διεξάγονται σπουδαία παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020 και ο Stoiximan δηλώνει παρών, προσφέροντας τις αναμετρήσεις με πολλά ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις.

Από το πρόγραμμα της Πέμπτης ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Αυστρία και Ισραήλ. Οι Αυστριακοί βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου με 10 βαθμούς όντας στο -1 από τη Σλοβενία και στο -3 από την Πολωνία, επομένως χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης. Το Ισραήλ από την πλευρά του έχει οτκώ βαθμούς όντας στο -3 από την προνομιούχο δυάδα, επομένως είναι αναγκασμένο να πάρει το τρίποντο αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε πιθανή πρόκριση.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Παρασκευής, ξεχωρίζει το Τσεχία – Αγγλία, εκεί όπου οι Άγγλοι βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 12 βαθμούς, ενώ οι Τσέχοι ακολουθούν με 9 βαθμούς. Αμφότερες θέλουν τη νίκη ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, καθώς το Κόσοβο έχει οκτώ βαθμούς και δείχνει αρκετά επικίνδυνο. Δεν τίθεται θέμα πως η Αγγλία είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο οι ανανεωμένοι Τσέχοι παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο και αναμένεται να βάλουν δύσκολα στα «τρία λιοντάρια».

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις