Betshop: Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας με πλήθος αγορών (14/01)

Προωθητικές ενέργειες της Betshop

H Μπράιτον φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας για την 22η αγωνιστική της Premier League και η Betshop έχει ετοιμάσει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Νίκη σημείωσε την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος η Μπράιτον κόντρα στην Έβερτον εκτός έδρας με 2-3, σε ένα “χορταστικό” ματς. Ήταν το πρώτο της παιχνίδι για το 2022 και μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο. Αν και είχε πίεση στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει το τρίποντο και είναι στην 9η θέση και 6 πόντους μακριά από την εξάδα. Έρχεται από νίκη στην παράταση και πρόκριση στο κύπελλο Αγγλίας σε βάρος της Γουέστ Μπρομ με 1-2.

Η Κρίσταλ Πάλας, από την άλλη, πιο πρόσφατα γνώρισε την ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ στο γήπεδό της με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ (2-3). Παρά την επιθετική κινητικότητα, είχε αμυντικά κενά που της στοίχισαν, έχανε με τρία γκολ διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στο δεύτερο. Βρίσκεται στη 12η θέση, 12 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Επικράτησε τελευταία επί της Μίλγουολ στο κύπελλο εκτός έδρας με 2-1 και προκρίθηκε.

Στην Betshop θα βρείτε ευρεία γκάμα αγορών για αυτό το παιχνίδι, με τον άσσο να εντοπίζεται στο 2.17, το διπλό στο 4.15 και το “Χ” στο 3.30.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop