Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με Bet Builder στο 4.30 (26/01)

stoiximan 260123

Ανάλυση και προγνωστικά για τη ρεβάνς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι και η ρεβάνς της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, οι δύο ομάδες συγκρούονται για τρίτη φορά σε διάστημα εννέα ημερών! 

Με τον «Δικέφαλο» να έχει ένα ξεκάθαρο ψυχολογικό αλλά και αγωνιστικό αβαντάζ αυτή την περίοδο. Επικράτησε 2-0 στον πρώτο προημιτελικό χτίζοντας ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης και λίγα 24ωρα αργότερα πέρασε νικηφόρα από τη Λεωφόρο με το εμφατικό 3-0 για την 19η αγωνιστική της Super League. 

Η ομάδα του Λουτσέσκου τρέχει πλέον ένα αήττητο σερί 12 αγώνων εντός συνόρων, με απολογισμό εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο Ρουμάνος τεχνικός κατάφερε να βρει ισορροπίες ανάμεσα στην αγωνιστική φιλοσοφία και τα πρόσωπα, βελτιώνοντας σημαντικά το προφίλ του ΠΑΟΚ στο χορτάρι.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε σε μια κατάσταση έντονου προβληματισμού. Δεν θυμίζει την ομάδα που έμοιαζε να έχει όλες τις απαντήσεις στο πρώτο μισό της σεζόν. Οι τραυματισμοί, το ντεφορμάρισμα σημαντικών παικτών και η απουσία εναλλακτικών λύσεων από τον πάγκο έχουν αλλάξει την εικόνα και οι «πράσινοι» καλούνται πλέον να διαχειριστούν την πίεση. 

Χρειάζονται μια υπέρβαση για να ξεπεράσουν το χάντικαπ των δύο γκολ στη ρεβάνς Κυπέλλου, τη στιγμή που πλέον το προβάδισμα τους στην κορυφή της Super League «ψαλιδίστηκε» στον έναν βαθμό από την δεύτερη ΑΕΚ.

Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση ο ΠΑΟΚ, όμως μοιάζει πραγματικά δύσκολο να κάνει τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα και δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό, που με τη σειρά του ψάχνει απεγνωσμένα για αντίδραση. 

Σε κάθε περίπτωση, η δράση αναμένεται να κορυφωθεί προϊόντος του χρόνου στη ρεβάνς της Λεωφόρου.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.