winmasters: Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα! (21/01)

winmasters logo

Στο ‘Sinan Erdem Dome’ της Κωνσταντινούπολης δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Απέναντι του η ισχυρή Εφές του Εργκίν Αταμάν, εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ευρώπης και με φιλοδοξίες να διατηρήσει τον τίτλο της.

Ωστόσο μετά από τρεις σερί νίκες, η τουρκική ομάδα γνώρισε δύο ήττες από Ούνικς Καζάν και Μπαρτσελόνα. Διατηρείται οριακά εντός 8άδας με ρεκόρ 9-10, αρχίζει να χάνει επαφή με την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, έτσι ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση.

Για τον Παναθηναϊκό, η φετινή σεζόν της Euroleague μοιάζει ήδη χαμένη από πλευράς στόχων. Η διοργάνωση δεν εξελίσσεται όπως θα περίμεναν οι ‘πράσινοι’, ωστόσο το γόητρο, ο αθλητικός εγωισμός και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα είναι τρεις παράγοντες που πάντα προσφέρουν κίνητρο.

Στο 4-14 μέχρι στιγμής η ομάδα του Πρίφτη και στην πρότελευταία θέση της κατάταξης, θέλει ένα καλό σερί για να αμβλύνει τις εντυπώσεις. Θα χρειαστεί να το προσπαθήσει δίχως τον Παπαγιάννη στην Πόλη, καθώς ο 7footer της ομάδας είναι τραυματίας. Διαθέσιμος ο Μέικον, θέλει χρόνο ο Γιόβιτς.

Mε 81.3 πόντους ενεργητικό κατά μέσο όρο, η Εφές διαθέτει ένα γεμάτο οπλοστάσιο επιθετικά και παίκτες όπως οι Λάρκιν, Μίτσιτς, Μπομπουά και Πλάις, που δίνουν στην ομάδα του Αταμάν την ευχέρεια να απειλεί ποικιλοτρόπως.

Και ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να κάνει ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι για 40 λεπτά στο ‘Sinan Erdem Dome’ για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Αυτό δηλαδή που πέτυχε στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, με το εμφατικό 95-69…

Η αναμέτρηση Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός παίζει στη winmasters με 0% γκανιότα στο τελικό αποτέλεσμα!

Η επιλογή νίκη για την Αναντολού Εφές σε απόδοση 1.08

Η επιλογή νίκη για τον Παναθηναϊκό σε απόδοση 7.00

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή

** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας