bwin – Αγορές για κάθε πόντο στη EuroLeague! (21/01)

bwin logo 2021

Ένα από τα πλέον δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια της σεζόν στη EuroLeague, θα δώσει απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» παίζουν απόψε στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αναντολού Εφές! Το πρώτο «τρίποντο» του 2022 θέλει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις 21:30 στο γήπεδο της Μπίλεφελντ. Να «χτίσει» σερί νικών ο στόχος της Λυών, που υποδέχεται την Σεντ Ετιέν.

Να αντέξει στην έδρα της πρωταθλήτριας

Ο Παναθηναϊκός απόψε θα πατήσει το παρκέ του «Sinan Erdem», για ν’ αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, «τρέχει» αρνητικό σερί 9-10, προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Ούνικς Καζάν και Μπαρτσελόνα και πλέον οι νίκες αποτελούν… μονόδρομο! Τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες συμπλήρωσε ο Παναθηναϊκός, καθώς ηττήθηκε κατά σειρά μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου από Μιλάνο, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Δεν θέλει να χάσει «επαφή» με την εξάδα

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι στο -2 από την εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Όμως μετά την εντός έδρας ήττα από την Ντόρμουντ και την ισοπαλία στο γήπεδο της Άουγκσμπουργκ, έχασε πολύτιμους βαθμούς. Τώρα κόντρα στην Μπίλεφελντ που βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς!

bwin – Bundesliga σε Ζωντανή Μετάδοση *! |21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Κυνηγώντας» την Ευρώπη

Η Λυών βλέπει την φετινή αγωνιστική περίοδο να μην πηγαίνει όπως θα ήθελε. Είναι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1 και πέντε βαθμούς μακριά από τις θέσεις που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα από την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, θέλει μόνο τη νίκη επί της ουραγού Σεντ Ετιέν.

bwin – Ligue 1 με κορυφαίο live! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις