Οι Legends 2004 κορυφώνουν τους εορτασμούς για την 20η επέτειο από το έπος της Πορτογαλίας, με σπουδαίο αγώνα στη Γερμανία!

legends stoiximan

Συμπληρώνονται φέτος 20 χρόνια από τη μεγαλύτερη έκπληξη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικών ομάδων και μία από τις σημαντικότερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού, η οποία ένωσε όλους τους Έλληνες δημιουργώντας ένα αξεπέραστο αίσθημα υπερηφάνιας.

Η κατάκτηση του ΕURO 2004 αποτελεί ένα ιστορικό ορόσημο, το οποίο οι Legends 2004, πάντα μαζί, πάντα μια ομάδα, γιορτάζουν φέτος με σειρά δράσεων οι οποίες θα κορυφωθούν με την κεντρική εορταστική εκδήλωση: έναν σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο θα αντιμετωπίσουν τους UEFA All Stars, μια μεικτή ομάδα αποτελούμενη από θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

H Aστική Μη Κερδοσκοπική Eταιρεία Champions For Life, σε συνεργασία με την UEFA και τη Stoiximan, παρουσιάζουν:

LEGENDS 2004 v UEFA ALL STARS

20 Υears Legacy Match

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 – Stadion Essen, Γερμανία

Ώρα έναρξης: 10μμ (9μμ τοπική)

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketmaster.de | www.legends2004.com

Ο αγώνας που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα διεξαχθεί στη γενέτειρα του Όττο Ρεχάγκελ. Μια επιλογή που δεν τιμά μόνο την κληρονομιά του αρχιτέκτονα της επιτυχίας και της ομάδας που δόξασε την Ελλάδα, αλλά μας φέρνει κοντά στον Ελληνισμό της διασποράς και την πολύ μεγάλη ελληνική κοινότητα της Γερμανίας, για να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο με τον καλύτερο τρόπο, λίγες μόνο μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του EURO 2024.

Τα εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα είναι ήδη διαθέσιμα στην τιμή των 20 και 40 ευρώ, στα www.ticketmaster.de και www.legends2004.com.

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τον μεγάλο αγώνα:  Facebook: @Greek Legends 2004 | Instagram: @gr_legends_2004

Μείνετε συντονισμένοι. Αυτό το καλοκαίρι γιορτάζουμε μαζί!

legends 2004 stoiximan